Τι προσφερουμε

Υψηλού επιπέδου συνεργασίες και υποστήριξη

AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Η ΜΥΝΕΤ ΙNSURANCE διαμεσολαβεί ώστε να συνεργαστείτε απευθείας με τις μεγαλύτερες και πλέον εξειδικευμένες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, εξασφαλίζοντάς σας υψηλές και ανταγωνιστικές προμήθειες. Σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ένταξη σε Ομαδικές Ασφαλίσεις (όπως Λεωφορεία, Φ.Δ.Χ., Ενοικιαζόμενα & TAXI) και πιο συγκεκριμένα σε εκπτωτικά πακέτα.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ

Η ΜΥΝΕΤ ΙNSURANCE διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα ανάληψης και διαχείρισης ασφαλιστικών κινδύνων.
Η εταιρία μας προσφέρει στους συνεργάτες της ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των κινδύνων στους οποίους είναι εκτεθειμένοι οι πελάτες τους, δίνοντας την ίδια βαρύτητα σε όλους τους κλάδους γενικών ασφαλίσεων και ζωής και παρακολουθώντας διαρκώς τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΖΗΜΙΑΣ

Η ΜΥΝΕΤ ΙNSURANCE έχει διαμορφώσει τις κατάλληλες διαδικασίες -προϋποθέσεις για την αποτελεσματική και γρήγορη αποζημίωσή σας.
Για την βέλτιστη διαχείριση των αποζημιώσεων, συνιστάται η ΑΜΕΣΗ Αναγγελία Ζημιάς στο Τμήμα Διαχείρισης Ζημιών της εταιρίας μας, προκειμένου με υπευθυνότητα να το αναλάβει το Νομικό μας Τμήμα.

ΠΑΡΟΧΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

H MYNET INSURANCE παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε συνεργάτη μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα συγκριτικής τιμολόγησης . Πρόκειται για ένα online σύστημα που θα σας διευκολύνει, καθώς θα έχετε ολοκληρωμένη παρακολούθηση προσφοράς ασφαλίστρου σε ΟΛΕΣ τις εταιρείες. Επιπλέον, ΔΩΡΕΑΝ παράσχουμε συνεχή εκπαίδευση και συστηματική ενημέρωση για την ασφαλιστική αγορά.

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η MYNET INSURANCE σας στηρίζει με σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης για την άρτια τιμολόγηση, τη διαχείριση, τις ανανεώσεις, τις πρόσθετες πράξεις και τα νέα συμβόλαια σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Στόχος η βέλτιστη οργάνωση του ασφαλιστικού δικτύου του συνεργάτη.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Εκτός από την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών κάθε συνεργάτη η MYNET INSURANCE προσφέρει την επιλογή παράλληλης δραστηριότητας. Συγκεκριμένα δίνει την δυνατότητα στον συνεργάτη, να μπορέσει να αναπτυχθεί και να αυξήσει τις προμήθειες του προσφέροντας στους πελάτες του μοναδικά πακέτα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας μέσω του W-SPOT.

 

Μάθετε περισσότερα