Εταιρικο προφιλ

Στοχεύουμε στον επαγγελματισμό και στην εξέλιξη

MYNET
Εταιρικό Προφίλ

H MYNET Insurance, ιδρύθηκε στις αρχές του 2009 από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα, αποστολή, αξίες και εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά. Αποτελείται από εξειδικευμένους συμβούλους που έχουν στόχο την αύξηση της παραγωγής των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών γραφείων & ασφαλιστών.

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πλέον εξειδικευμένες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διαχειρίζεται ασφαλιστικούς κινδύνους σε όλους τους κλάδους ασφάλισης και το δίκτυό της διαθέτει πάνω από 1000 επιχειρηματικές και ιδιωτικές επωνυμίες σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας στον συνεργάτη ορθές και αντικειμενικές πληροφορίες, εναλλακτικές ιδέες και λύσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Με πρωταρχικό αντικείμενο την παροχή ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών και με σκοπό τη σωστή, έγκαιρη και οικονομική εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και την παροχή βοήθειας σε οποιοδήποτε περιστατικό, σύντομα κατέκτησε ηγετικό ρόλο στον κλάδο των ασφαλίσεων τόσο σε επίπεδο πελατών όσο και συνεργατών.

Σήμερα, μετά από 10 χρόνια, έχει καταφέρει μέσα από τεχνολογίες αιχμής να δημιουργήσει τον ευκολότερο τρόπο για τον συνεργάτη να προσφέρει το προϊόν που επιθυμεί, σύμφωνα με τις ανάγκες του κοινού, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Καλλιεργούμε ισχυρές σχέσεις με τους επαγγελματίες ασφαλιστές και τους πελάτες ασφαλισμένους παρέχοντας αξιοπιστία, συνέπεια και φερεγγυότητα.

Ασφαλιστικές Εταιρείες
Συνεργασίες

Η MYNET θέλοντας να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές παροχές, έχεις εξασφαλίσει συνεργασίες με περισσότερες από 20 ασφαλιστικές εταιρείες.

Ασφαλιστικές Συνεργασίες

Η Εθνική ασφαλιστική δραστηριοποιείται στον χώρο των ασφαλειών εδώ και 119 χρόνια. Η Εταιρία ανταποκρίνεται σε ένα αυστηρό και σύγχρονο περιβάλλον ελέγχων λόγω των υψηλών απαιτήσεων εταιρικής διακυβέρνησης του Ομίλου της ΕΤΕ. Η Εθνική Ασφαλιστική, σήμερα, διευρύνει ολοένα τα μερίδια αγοράς, διατηρώντας την πρώτη θέση και αυξάνοντας το ποσοστό της στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η πορεία της Εταιρίας υπήρξε κερδοφόρα από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, με κάθετη ανάπτυξη και επιτυχή υλοποίηση των εκάστοτε στόχων της.

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ασφαλιστική ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 και σύντομα απέκτησε ηγετικό ρόλο στον κλάδο ασφαλίσεων. Μέχρι σήμερα έχειδρα στους περισσότερους κλάδους ασφάλισης όπως υγεία, ζωής και οχημάτων, ενώ λειτουργεί και την πόλη της Φιλιππουπολή στη Βουλγαρία.

Η Qatar Insurance Company ενημερώνει ότι ξεκινάει την δραστηριότητά της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η εταιρία που ανήκει στο group QEL (Qatar Insurance Company Europe Limited) έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλει διαφημιστικό μήνυμα στο διαδίκτυο, με το οποίο ενημερώνει για την έναρξη των εργασιών της στην ελληνική αγορά. Ο σύνδεσμος παραπέμπει στην ιστοσελίδα qbrokers-hellas.com και καλεί ασφαλιστικούς συμβούλους, πράκτορες, μεσίτες, συντονιστές και άλλα άτομα του ασφαλιστικού δικτύου να επικοινωνήσουν μαζί της είτε για συνεργασία, είτε απλά για ενημέρωση.

AIG

Ασφαλιστική

ALLIANZ

Ασφαλιστική

GROUPAMA

Ασφαλιστική

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

Ασφαλιστική

EUROLIFE ERB

Ασφαλιστική

ΑΧΑ

Ασφαλιστική

GENERALLI

Ασφαλιστική

INTERAMERICAN

Ασφαλιστική

ERGO

Ασφαλιστική

PRIME

Ασφαλιστική

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Ασφαλιστική

INTERASCO

Ασφαλιστική

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ

Ασφαλιστική

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Ασφαλιστική

ΔΥΝΑΜΙΣ

Ασφαλιστική

QUDOS

Ασφαλιστική

EUROINS

Ασφαλιστική

AMTRUST

Ασφαλιστική

ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ

Ασφαλιστική